PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

ZINGEND TELEGRAM

U wilt graag een boodschap op een bijzondere manier overbrengen. Waarom dan niet met een lied waarvan de tekst toegespitst is op degene voor wie u iets speciaals wilt doen?

Leuke eigenschappen, anekdotes of gewoon wat meer informatie over de desbetre wordt een tekst geschreven op een bestaand en bekend lied. Dit bijzondere telegram wordt door een van de typetjes overal door heel Nederland (of in overleg daar buiten) zingend bezorgd.

LEES MEER 

ZINGEND TELEGRAM
+ OPTREDEN

Een Zingend Telegram met aansluitend een spetterend optreden tijdens uw feest als ijsbreker van de avond. Allereerst wordt de ontvanger van een Zingend Telegram helemaal in het zonnetje gezet. Dit gebeurt met veel humor, een persoonlijke serenade en een hoop gezelligheid. Met haar ludiek verhaal en interactie met het publiek ontpopt het typetje zich tot een heuse Disco & Soul Diva. Uw gasten worden mee terug genomen in de tijd met swingende songs. Let the party begin!

LEES MEER

ZINGEND TELEGRAM
WORKSHOP
 

Een workshop Zingend Telegram is een superleuke workshop geschikt voor groepen tot 15 personen.
Alles draait om “de boodschap” overbrengen. En uiteraard mag deze alleen gezongen worden bezorgd.
Beleef samen 2,5 uur lang veel gezelligheid, samenhorigheid en natuurlijk zing je er vrolijk op los.

Geschikt voor familie- en vriendenfeestjes, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestjes en gewoon voor de gezelligheid

LEES MEER 

BEDRIJVEN

ZINGEND TELEGRAM
BIJ NAAMSVERANDERING EN HERPOSITIONERING

Hoe communiceer je aan je klanten en je prospects dat je een andere naam gaat gebruiken? Of dat vanwege een fusie het bedrijf meer diensten of producten kan leveren? Je kunt natuurlijk een briefje sturen of een advertentie zetten.

Voor een echt onvergetelijke indruk stuur je een Zingend Telegram. Daarin kan je de boodschap kwijt die je wilt overbrengen en je weet zeker dat je de aandacht hebt. Er zal gegarandeerd over nagepraat worden!

LEES MEER 

ZINGEND TELEGRAM
ALS BINNENKOMER BIJ PROSPECTS

Iedereen heeft ze wel meegemaakt het saaie afdelingsoverleg, of de workshop met de consultant of de cursus Communicatieve Vaardigheden. Het klinkt allemaal mooi wat daar gezegd wordt maar wat blijft er echt hangen en gebeurt er nu echt iets tussen de collega’s?

 

LEES MEER 

ZINGEND TELEGRAM 
IJSBREKER OP DE AFDELING

Iedereen heeft ze wel meegemaakt het saaie afdelingsoverleg, of de workshop met de consultant of de cursus Communicatieve Vaardigheden. Het klinkt allemaal mooi wat daar gezegd wordt maar wat blijft er echt hangen en gebeurt er nu echt iets tussen de collega’s ?

LEES MEER